Quintus Finance bestaat uit de volgende bedrijven:

Lancyr

Lancyr is een landelijk merk met een eigen huismerk verzekeringslijn. Deze bestaat uit verzekeringen voor auto, inboedel, opstal, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, reis, ongevallen, zorg en bijzondere bezittingen zoals boot en oldtimers.

Meer informatie

Lancyr Verzekeringen

Met Lancyr Verzekeringen servicen we bestaande relaties en werven nieuwe relaties. De activiteiten die we hiervoor inzetten zijn o.a. via vergelijkingssites Independer, Geld.nl, Consumentenbond en het overnemen van portefeuilles.

Meer informatie

FDC Lancyr Groep

Landelijk netwerk van ruim 100 verzekeringsexperts en financieel adviseurs.  In 1973 gestart als hypotheekketen Financieel DienstenCentrum (FDC), in 2009 is verzekeringsnetwerk Lancyr toegevoegd na de overname van Delta Lloyd.

Meer informatie

Het Nederlands Volmachtbedrijf

Volmachtbedrijf voor 17 verzekeraars met een jaarlijkse incasso van ruim € 30 miljoen. Verzorgt acceptatie van particulier en zakelijke verzekeringen, afhandeling van schades en incasso van de premies. Private label dienstverlening en SLA gestuurd.

Meer informatie

ICT4Finance

Compleet IT platform voor volmachtbedrijven en verzekeringskantoren. Een Straight Through Process van online vergelijken en sluiten van schadeverzekeringen, geïntegreerd met verzekeringsadministratie systeem ANVA, systeembeheer en werkplekbeheer.

Meer informatie

De Financieel Marketeers

Ondersteunt financieel adviseurs en andere financieel dienstverleners met proactief relatiebeheer en het werven van nieuwe relaties. U kunt gebruik maken van klantcommunicatieprogramma’s, websites, leadgeneratie, klantportaal en CRM.

Meer informatie