Lancyr

Lancyr is een landelijk merk met een eigen huismerk verzekeringslijn. Deze bestaat uit verzekeringen voor auto, inboedel, opstal, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, reis, ongevallen, zorg en bijzondere bezittingen zoals boot en oldtimers.

Uit verschillende onderzoeken van De Consumentenbond en Moneyview behoort de autoverzekering van het Lancyr Huismerk al jarenlang tot de voordeligste van Nederland.

In 2014 heeft Lancyr het A t/m Z Verzekeringspakket geintroduceerd. Dit is de meest complete en onafhankelijke pakketverzekering van Nederland. Klanten kunnen het pakket samenstellen uit vrijwel alle soorten verzekeringen, van Auto t/m Zeilboot. En de beste combinatie maken van 17 verschillende verzekeraars. Dit kunnen ze zelf online doen of samen met een adviseur.

Bovenop de voordelige premies krijgen klanten extra pakketkorting tot maar liefst 15%. Om zeker te weten dat klanten de beste combinatie van verzekeringen hebt, wordt jaarlijks automatisch een check gedaan of er betere alternatieven zijn voor de gekozen verzekeringen.

Bekijk voor meer informatie de website van Lancyr.